بسیاری از مردم فرق بین تعمیر آسانسور و سرویس و نگه داری آسانسور را هنوز نمی دانند . در هر حال هیچ کس این موضوع را دوست ندارند که در پایان یک روز سخت کاری وقتی به آسانسور مراجعه می کنند موتجه خرابی آسانسور شوند و با پای پیاده و تن خسته از پله ها بالا بروند . از بدترین اتفاقات دیگر هم گیر افتادن در آسانسور و یا خراب و سقوط آسانسور می باشد اما با همه این شرایط تعمیر آسانسور و بالابر جرئی از زندگی امروزی شهر نشین ها می باشد . داشتن یک نگاه کلی و اجمالی به حوادث خود نشان دهنده سناریو های خرابی آسانسور می باشد . در ادامه این مطلب شما را تعمیر آسانسور ، نشانه های خرابی آسانسور و … آشنا خواهیم کرد پس با ما همراه باشبد .

تعمیر آسانسور

در هر صورت آسانسور یک وسیله جالب و پیچیده ای است که حادثه آفرینی آن ها را نباید دست کم گرفت . جدا از این حوادث پیش آمده وقتی از تعمیر و نگه داری و سرویس آسانسور صحبت می کنیم بسیاری از افراد با سهل انگاری نیاز به تعمیر آسانسور و بازدید و سرویس ماهانه را به طور اشتباه نادیده می گیرند . با این حال همه ما قبول داریم که هزینه تعمیر آسانسور و سرویس و نگه داری آن به طور قطع به هزینه های احتمالی جانی آن می ارزد .

البته این موضوع هم دور از واقعیت نیست که فرد تعمیر آسانسور با وارد نبودن به شغل خود می تواند مردم را به استفاده از خدمات آسانسور بی رغبت کند . جدا از حرف تعمیر آسانسور و افراد بی تجربه و یا بی مسئولیت در تعمیر آسانسور واقعیت این است که فقط سرویس آسانسور در بازه های زمانی مناسب نیست که آسانسور شما را سالم نگه می دارد . خراب شدن آسانسور به دلایل مختلفی بستگی دارد . افراد باید با سرویس آسانسور و نگه داری درست از آن از خرابی آسانسور جلوگیری کنید و از این اتفاقات پیشگیری کنید .

تعمیر آسانسور

نشانه های خرابی آسانسور

آسانسور که یک دستگاه پیچیده مکانیکی است ممکن است به شما این هشدار را بدهد که نیاز به تعمیر و سرویس دارد . البته این را هم باید بدانید که آسانسور دارای انواع مختلفی است و هر نوع از آن ممکن است به گونه ای نشانه های خرابی خود را نشان دهد اما به طور کلی با سه نشانه اعلام به نیاز به تعمیر آسانسور را از خود نشان می دهد که شامل نشانه های زیر می شود :

زیاد از کار افتادگی آسانسور : طول عمر یک آسانسور به طور متوسط 20 تا 30 سال است به همین دلیل آسانسور های خانه های قدیمی باید توقع این را داشته باشنند که آسانسورشان بد کار کند و این موضوع هم جای تعجب ندارد که این چنین از آسانسور ها به دفعات از کار بیفتد.  از جمله مشکلات دیگری که احتمالا با آسانسور های قدیمی تجربه می شود دست باز و بسته نشدن آسانسور ها است که اگر این مشکل یک بار در هفته اتفاق بیفتد آسانسور به مشکل رو به رو شده است و این هم به خاطر سروریس نکردن به موقع آسانسور است و این مشکلات به وجود می آید و حالا زمان تعمیر آسانسور فرا رسیه است .

صدای ناجور آسانسور : اگر هنگام سوار شدن آسانسور ، آسانسورتان صدای ناجور می دهد که این صدا های به وجود آمده ممکن است از موتور خانه ، جابه‌جاشدن ترمزهای آسانسور، شل شدن قطعات، خوردگی کفشک کابین آسانسور، تنظیم نبودن سیستم پاراشوت و ساییدگی، عدم هم‌ترازی کابین آسانسور با طبقات ، استاندارد نبودن کابین آسانسور و… باشد .

توقف آسانسور در بین طبقات : این اتفاق از لحاظ امنیتی از جدیت بسیار بالایی برخوردار است برای مثال فرض کنید که آسانسور شما بالا و یا پایین یک طبقه متوقف می شود حالا اگر ساکنانی که داخل کابین هستند حواسشان پرت باشد و یا از اتفاق در یک روز پر دردسر کاری تمرکز خوبی نداشته باشند چه اتفاقی ممکن است برای آن فرد بیفتد ممکن است در آن لحظه زمین بخورند و آسیب ببینند . متوقف شدن آسانسور در بین طبقات به مروز زمان ممکن است بدتر شود . به محض این که با این مشکل رو به رو شدید به فکر تعمیر آسانسور بیفتد و از آن غافل نشوید .

تغییر کردن سرعت آسانسور : آسانسور روزانه فعالیت های بسیاری را انجام می دهد و بسیاری از افراد را حمل می کند همه این فعالیت ها باعث ایجاد استرس و فشار بر روی اجزای متحرک آسانسور می شود . تغییر در سرعت آسانسور به شما این هشدار می دهد که یک چیزی درست و آسانسور نیاز به تعمیر دارد . هر کدام ازاین هشدار ها می تواند خبر خرابی قطعی آسانسور را به شما بدهد پس بهتر است که هر چه زود تر به تعمیر آسانسور فکر کنید .

زیاد شدن زمان انتظار آسانسور : آسانسوری که در آن سوار می شوید تنها یک دستگاه مکانیکی نمی باشد بلکه این آسانسور یک دستگاه الکتریک و الکترونیک است . چه بسا افزایش هوا موجود در اسانسور و درست نکردن به موقع سیستم تهویه هوا آسانسور در تابستان ، قدیمی شدن سیستم کنترل ، اختلالات الکترونیک مدار الکترونیکی و خرابی شدن سنسور ها باعث می شود که زمان های انتظار زیاد و توقف های اسانسور شود . خراب شدن آسانسور و یا توقف آن به هر دلیل که باشد تصمیم تعمیر آسانسور و بالابر را اصلا پشت گوش نیندازید .

اگر همه این نشانه های گفته شده را دریافت کردید و همه این نشانه ها را دریافت کردید منتظر نمانید و هر چه سریع تر برای تعمیر آسانسور و سرویس آن اقدام کنید . همچنین اگر در سرویس و نگه داری آسانسور به صورت ماهانه صورت گرفته می شود اصلا نگران نباشید این اتفاق بعید است که به صورت ناگهانی و غیر منتظره با این نشانه های گفته شده رو به رو شوید .

نشانه های خرابی آسانسور

علت خرابی آسانسور

شاید از نطر همه افراد آسانسور یک جعبه فلزی باشد که تنها وظیفه آن بالا و پایین بردن ما از بین طبقات است پس تعمیر کردن اسانسور و یا سرویس و نگه داری از آن بسیار مهم نیست . در برخی مواقع نیز تا زوار آسانسور از بین نرود اصلا به تعمیر آسانسور و سوریس آن فکر نمی کنید .

اما این دستگاه که یک سیر تکاملی و تاریخچه جالبی دارد باید بدانید که فقط یک جعبه نیست . اگر شما از آن دسته افرادی هستید که آسانسور را یک جعبه نمی بینید و کنجکاو هستید که بخش های اصلی یک آسانسور چه چیز هایی نام دارد و چگونه عمل می کند باید این را بدانید که آسانسور از بخش های اصلی زیر ساخته شده است :

  •  یک یا چند کابین (همان جعبه ‌های فلزی) که ما را پایین و بالا می ‌برند؛
  • وزنه ‌های متعادل ‌کننده این کابین‌ ها؛
  • یک موتور الکتریکی که کابین ‌ها را بالا و پایین می ‌کشند و شامل یک سیستم ترمز هستند ؛
  • یک سیستم مشتمل از کابل‌ های فلزی قوی و قرقره ‌هایی که بین کابل ‌ها و موتو ر‌ها حرکت می ‌کنند؛
  • سیستم‌ های امنیتی گوناگون که درصورت خرابی یک کابل مسافران را حفظ می ‌کنند ؛
  • یک سیستم کنترل الکترونیکی که کابین ‌ها را برحسب یک الگوریتم آسانسور به طبقات درست هدایت می ‌کند (البته در ساختمان ‌های بزرگ)؛ به این ترتیب می‌ توان مطمئن شد که افراد با سرعت و به راحتی ، به مقصد موردنظرشان می ‌رسند .
  • این مورد آخر خصوصاً برای آسمان ‌خراش ‌ها در ساعات اوج استفاده اهمیت دارد . سیستم‌ های هوشمند طوری برنامه ‌ریزی می‌ شوند که در ابتدای روز بیشتر افراد را بالا ببرند و در آخر روز بیشتر به پایین بیاورند .

علت خرابی آسانسور

در ادامه شما را با دلایل خرابی آسانسور اشنا خواهیم کرد به شامل موارد زیر می شود .

  • خراب کردن آسانسور چه به صورت عمدی و یا غیر عمدی
  • قطع شدن ناگهانی برق
  • قدیمی شدن اجزای آسانسور
  • افزایش دما
  • گاهی هم این خرابی ها بدون هیچ علائم ظاهری رخ می دهند که باید بدانید که هر دستگاه الکتریمی نیاز به یک سری مراقبت دارد .

فاصله زمانی سرویس آسانسور چه قدر است ؟ 

تفاوتی که آسانسور با دیگر دستگاه ها دارد این است که این مستقیما با ایمنی انسان ها سر و کار دارد ، هر چند این را باید بدانیم که استفاده کردن از آسانسور امن تر و سالم تر از استفاده از پله ها است . ساختمان های بزرگ و واحد های مسکونی بزرگ همیشه تعمیر کار آسانسور خود را در محل خود دارد اما ساختمان هایی که کوچک تر هستند می توانند با عقد قرار داد سرویس و نگه داری آسانسور با شرکت های خدمات اسانسور به طور یک بازه ی زمانی آسانسور خود را چک کنید . معمولا بهترین فاصله ای که برای چک کردن و سرویس آسانسور در نظر گرفته شده است یک ماه است . به این طریق احتمال خرابی آسانسور و نیاز به تعمیرات آسانسور و بالابر کمینه خواهد شد

سرویس و نگه داری آسانسور به صورت قانونی باید به صورت ماهانه انجام گیرد . با سرویس کردن اسانسور می توانید تعمیر آسانسور را به حداقل برسانید و استاندارد سازی اسانسور را راحت تر کنید . حتی شما می توانید برای دریافت بیمه آسانسور نیز اقدام کنید در این صورت دیگر نیازی نیست که نگران هزینه های تعمیرات اسانسور و بالابر خود باشید . چک کردن آسانسور در نظر برخی از افراد یک کار دشوار به نظر می رسد اما وقتی قیمت این دستگاه و هزینه های احتمالی در نظر گرفته شود به نظر این تصمیم یک تصمیم هوشمندانه است .

فاصله زمانی سرویس آسانسور چه قدر است ؟ 

کلام آخر

امیدوارم که مطلب تعمیر آسانسور برای شما مفید واقع شده باشد از این که ما را تا آخر این مطلب همراهی کردید از شما سپساس گزاریم اگر نظر و یا انتقادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .


آیا سوالی دارید؟

برای دریافت مشاوره رایگان، با ما تماس بگیرید.

سرویس آسانسور فراز بام ماهان

شرکت فراز بام ماهان با کادری متخصص و مجرب و با بیش از سالها تجربه در زمینه تولید و واردات قطعات  طراحی و فروش کلیه اقلام آسانسور همواره تلاش کرده است. تا در جهت رضایت هرچه بیشتر مشتریان گرامی با کیفیت ترین اقلام مذکور را با قیمت مناسب ارائه نماید .شرکت فراز بام علاوه بر فروش محصولات در زمینه های آسانسور  به پشتیبانی سرویس و نگهداری آسانسور نیز فعالیت می کند.

اطلاعات تماس

ساعات کاری

شنبه تا چهارشنبه: ۸:۰۰ – ۱۰:۰۰

پنج‌شنبه: :8:00-14:00

جمعه: با شماره همراه تماس بگیرید.

طراحی و بهینه سازی سایت: آوش وب

Call Now Button